A A

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture (MMPI) aktivno sudjeluje u korištenju dostupnih EU fondova kroz financijsko razdoblje 2014.-2020. Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Objavljeno: 23.4.2018

Potpisani ugovori za izvođenje radova i nadzor na Pelješkom mostu

Lokacija

Pelješki most

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković nazočio je danas u Dubrovniku potpisivanju ugovora o izgradnji Pelješkog mosta

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković nazočio je danas u Dubrovniku potpisivanju ugovora o izgradnji Pelješkog mosta, vrijednog preko 2 milijarde kuna, između Hrvatskih cesta i kineskog konzorcija koji predvodi China Road and Bridge Corporation te ugovora za nadzor izgradnje sa zajednicom ponuditelja u kojoj su Institut IGH, Centar za organizaciju građenja i Invest inženjering. Uz premijera Plenkovića, svečanom potpisivanju Ugovora nazočio je ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, u čijem je mandatu ponovno aktualizirana i pokrenuta realizacija ovog strateškog projekta.